Așteptările sunt linkurile dintre intenții

0
679

Așteptările sunt linkurile dintre intenții, legăturile dintre oameni. Acestea se fac, se desfac sau se refac pe principiul atracției. Noi le dezvoltam sau le reprimam prin înțelegerea realității sau prin refuzarea ei. Așteptările noastre sunt un dar, ele creează pentru alții dacă sunt oferite și primite, acționându-se în direcția lor, ca o confirmare. Când avem așteptări de la cineva noi investim o parte din suflet, de aceea se spune “să nu avem așteptări” – pentru a nu suferi, dar eu spun “să avem așteptări pozitive de la viață și realiste de la oameni”.

E important să evitam dezvoltarea de așteptări negative pentru oamenii care nu vor să ai așteptări, aceștia evita, in general, legăturile pentru că nu vor să dezamăgească….încă o dată. Acest tip de energie afectează ambele persoane implicate in conexiunea intentiilor, pentru ca se întăresc concluziile negative – ex. “Știam eu ca nu este in stare de nimic” – cu acest tip de energie persoana se prezintă oriunde, la interviu, la job, la examene sau evaluări, iar răspunsul va fi pe măsură -” Nu ești persoana potrivită, vreau pe altcineva “

Tu ce așteptări ai?

Articolul următorAbundența este în noi
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.