Rugăciunea vs. Meditația

0
1112
Zilele trecute am auzit o idee trăznită cum că meditația ar fi furt de energie din astral. Ideea provenea de la cei care sustin rugăciunea, doar rugăciunea ca metodă eficientă de conectare cu Divinitatea.
Adică, cei care meditează sunt hoti ? si cei care se roagă ce sunt?… milogi ? Doamne Ferește până te nimerește asemenea perpectivă limitată asupra unor metode diferite pentru oameni diferiti din religii diferite, fiecare face ce simte, mai ales când vorbim despre conectarea cu Sinele Superior.
Unii iși dau palme peste față, unii se învârt până amețesc pentru a se deconecta de minte, alții cântă, dansează, se bucură din orice, călătoresc…. doar, doar să schimbe frecvența și să aducă un plus de cunoaștere, de lumină de claritate momentului prezent.
În prezent, sunt o grămadă de metode și tehnici prin care oamenii experimentează și evoluează, însă cele două sunt cele mai importante.
Dacă ne referim la meditație, această metodă este cea mai corectă pentru a lua energie direct de la sursă, te numești hoț de energie când nu vrei să faci nimic și aștepți să te facă alții fericit, atasându-te de energia lor, fără să oferi nimic la schimb.
De asemenea, rugăciunea poate fi o metodă prin care lansezi intenții, fiind atent la semnele Divinității și la persoanele care te ajută să manifesți ceea ce-ți dorești,…cu recunoștință, fără să te milogești.
În fine, ideea este că ambele metode presupun o atitudine pozitivă pentru a obține o schimbare, o detașare de planul fizic, focalizare și atenție constantă, exact ca într-o relație, dar în relația ta cu Dumnezeu.
Tu ce metodă folosești?
Te invit la programul meu de meditație online
Detații la adresa mea de email: rodika28@yahoo.com
Articolul precedentRăspunsurile obiective vs Răspunsurile de conveniență
Articolul următorRolurile pe care le jucăm
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.