Refuzul iubirii

0
431

Refuzul iubirii sau imflamarea egoului se întâmplă atunci când oamenii solicită ceva vieții, iar acel ceva este refuzat, din orgoliu sau din neasumarea unei greseli din trecut care… acum se întoarce într-o altă formă.

Este bine de stiut faptul că, atunci când ne dorim dezvoltarea pe orice plan trebuie mai întâi curățat planul conștiinței. Noi nu putem trece peste limitele mintii noastre, sărind peste etape sau peste examenele vieții. Evenimentele de viață îți aduc în față vechile alegeri pe care le ai de refăcut sau …rămâi acolo unde te afli, plângând-te în continuare de guvern sau de alte persoane că nu stiu ce nu au făcut pentru tine, când tu nu esti în stare să alegi în cunoștință de cauză.

E lesne de înțeles faptul că nu ne putem juca cu forțele universului care ne răspund solicitărilor în maniera în care noi merităm, suficent de bine sau de rău ca noi să înțelegem mesajul divinității.

Așadar, imflamarea egou-lui are ca rezultat fel de fel de sancțiuni menite să scuture persoana în cauză, pentru ca mai apoi să se desumfle…… iar renunțarea la ego, prin eliberarea oricărui tip de atașament …are ca rezultat grațierea sau stergerea anumitor greșeli din trecut și ridicarea nivelului de conștiință, care atrage după sine noi oportunități.

Acest algoritm simplu este definit de oamenii simpli ca noroc sau ghinion, când de fapt este o reflexie a modului în care oamenii înțeleg să se raporteze la Divinitate.

Nu de puține ori am observat cum persoanele ahtiate după bani pierd sume importante, sau munca lor se duce pe apa sâmbetei pentru că nu au permis o mică schimbare în planul conștiinței și nu au renunțat la un tip de aroganță, apoi dau vina pe autorități că nu au luat măsurile necesare.

Amintește-ți că… în fluxul unității tu esti guvernul, tu esti cel care decide, tu esti adult, iar fiecare nedreptate reflectă ceea ce tu ai făcut la un moment dat și nu ți-ai asumat

Articolul precedentContextul general vs. Contextul specific
Articolul următorJustificarea vs. Asumarea
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.