Cum să te iubești necondiționat, prin deciziile și alegerile tale conștiente care îți construiesc viața pe care o meriți.

Dobândește iubirea de sine, prin eliminarea convingerilor limitative și ridicarea nivelului de conștiință

Înscrie-te GRATUIT și te voi ajuta în procesul de conștientizare al puterii de creație, printr-un minighid în 6 pași în care descriu etapele necesare îndeplinirii dorințelor tale !

 

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

  • Te învăț cum să-ți identifici propriile nevoi
  • Cum să iei cele mai corecte decizii pentru viața ta
  • Cum să setezi obiective cât mai specifice
  • Cum să identifici și să elimini convingerile limitative
  • Cum să înlocuiești vechile convingeri cu valori superioare și idei forță care să te ajute în manifestarea dorințelor tale
  • Te învăț cum să lansezi intentii în câmpul conștiinței
  • Care este contextul favorabil lansării intențiilor
  • Cum să atragi resursele necesare manifestării dorințelor tale
  • Cum să obții starea de observator pentru a putea îmbunătăți pas cu pas procesul de creație al vieții pe care ti-o dorești
  • Cum și când anume să acționezi inspirat

Despre Rodica Iancu

Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală).

Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei.

Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca  să fie bine !”

Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.  

Prin munca mea, eu m-am implicat total în domeniul dezvoltării personale, focalizându-mă permanent pe găsirea unor soluții viabile și ușor de aplicat în rezolvarea problemelor personale și sociale ale oamenilor 

Eu am început să-mi rescriu rolul după ce, mulți ani,… am trăit cum mi-au spus alții, am executat cum s-a stabilit, deseori fără noimă și sens, am trecut cu vederea diverse până mi s-a luat, am iertat și am suportat unii oameni până mi s-au urcat în cap, dar totul s-a sfârșit cand am decis că – Condiționarea mea s-a terminat! Apoi, cu timpul, mi-am recâștigat controlul și mi-am dezvoltat puterea de creație, doar prin recunoașterea propriilor nevoi, așa…dorințele mele s-au îndeplinit mult mai ușor și mai repede, acest proces fiind facilitat și de eliminarea unor convingeri limitative din copilărie. Datorită acestor tehnici de curățare eu am reușit să reduc semnificativ timpul de manifestare al intențiilor mele, prin menținerea unei stări emoționale preponderent pozitivă, fapt ce a atras atenția celor din jur care au început să-mi ceară ajutorul. Astfel, eu am aplicat și pe alte persoane metodele și tehnicile de curățare a blocajelor, context care a favorizat manifestarea dorințelor lor, dar mai ales a facilitat ridicarea nivelului de conștiință prin extinderea câmpului lor de energie. În acest mod, realizând foarte multe sesiuni de curățare, am observat că anumite blocaje sunt prezente la majoritatea oamenilor, îngreunând astfel îndeplinirea dorințelor, indiferent de munca depusă pentru manifestarea lor. Cel mai des întâlnite sunt blocajele pe abundența financiară, dar și cele referitoare la respectul și iubirea de sine, blocaje care sunt prezente nu doar în convingerile din copilărie, ci și în concluziile despre alte domenii din viața oamenilor, cum ar fi: Divinitate, relații, profesie..etc, fapt ce afectează evoluția lor și…implicit, iubirea de sine. Așadar, pentru a dobândi iubirea de sine, te invit să descoperi și să elimini blocajele care minimalizează iubirea prin condiționare.

 

Cum să creezi viața pe care ți-o dorești, prin dezvoltarea puterii personale în contextul iubirii necondiționate

Dobândește iubirea de sine, prin eliminarea convingerilor limitative și ridicarea nivelului de conștiință

Dacă vrei mai multe de la viața ta sau, pur si simplu, iți dorești să fii mai conștient de nevoile tale emoționale, te invit să te abonezi la pagina mea pentru a primi GRATUIT materiale care te pot ajuta în demersul descoperirii tale de sine!


Dă-i un SHARE pe Facebook.