Iubire vs. Karmă

0
801
Karma este energie, este ceea ce te înconjoară și se manifesta in mod automat în realitatea ta. Indiferent că este karma noastra…sau karma de familie, creată de altii din spate, ea trebuie asumată și transformată de noi până la ultima schemă de comportament. Acest proces nu este unul greu sau ușor, dar este unul care se întâmplă automat prin legile universului ce guvernează tot acest demers, iar să i te împotrivești… înseamnă să te opui lui Dumnezeu sau Sinelui Superior.
Așadar, de cate ori te îndrăgostești de cine nu-ti doresti… vorbește, afișează-te și fi onest până la capăt…pentru a putea transforma acea energie reciclată prin inima ta. Iubirea este un dar care te ajută să navighezi prin tot acest HĂȚIȘ ce se numește Karmă, iar să i te opui, să negi sau să ignori …atrage de la sine mici ghinioane, pierderi de bani, chiar si boli…in funcție de poziția pe care o ai față de aceea persoană sau de acel eveniment transformator.
Ideea este că … e important să știm întotdeauna cât de mult ne conectăm la iubire și cât suntem influențați de Karmă, asta însemnând să trăim în mod conștient ❤
Articolul precedentAlcoolismul – efectul unui destin întors
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.