Iubirea ascunsă

0
433
In aceasta viață, pentru a crea ceva este nevoie de energie, cum si de unde o luăm?… de la oamenii din jur și de la concluziile și experiențele noastre care ne plasează pe un anumit nivel de conștiință.
Am realizat acest fapt aducandu-mi aminte de o situație pe care am trait-o în urmă cu 17 ani. Atunci m-am trezit brusc cu o tahicardie și cu o stare permanentă de somnolență…aproape de leșin, era ca și cum cineva m-a decuplat de la sursa mea de energie, de viață. Pentru că cunoșteam cât de cât legile universului, m-am gândit că separarea mea de partenerul de atunci poate fi o cauză, însă după ce m-am întors în orașul unde îl cunoscusem, reluând legătura, această devitalizare nu a dispărut, ba din contră, simțeam și mai acut cum viața se scurge din mine. Ulterior, o serie de întâmplări dubioase, declanșate de oamenii cu care lucram la un hotel de pe litoral, m-au făcut să înțeleg faptul că energia mea se ducea la cel pe care îl serveam cel mai des, cel care, având o mare activitate creatoare, prin bussines.urile pe care le avea,….mă storcea de energie, fără ca măcar să am habar. A trebuit ca el să se liniștească, să-mi acorde mai multă atenție și afecțiune o vreme pentru ca eu să-mi revin….așa primisem si eu o parte din ceea ce mi se furase, deși un canal de energie în acea direcție a rămas activ până de curând. Cu timpul, am învățat să închid robinetul atunci când nu primesc ceea ce ce-mi doresc, pentru că orice tip de manifestare are nevoie de energie creatoare, iar energia mea este iubirea, prin prisma nivelului meu de conștiință….contextul ideal pentru orice tip de creație, de corecție si de concepție a ideilor.
Așadar, în viața nu e nevoie să furăm energie și idei de la altii, nici de “sacrificiu personal”, este nevoie doar de recunoașterea și implementarea unui sistem superior, prin alegerea oamenilor de valoare, ….și nu in ultimul rând este nevoie de integritate și recunoștință…aceasta e atitudinea care ne echilibrează.
Articolul precedentJustificarea vs. Asumarea
Articolul următorArta de a ierta
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.