Furturile energetice

0
1049

Furturile energetice se întâmplă atunci când ne dezvoltăm așteptări de la anumite job-uri sau de la oameni, fără ca aceștia să aibă o bază reală care să corespundă cu ceea ce noi ne dorim. Adică, acea persoană sau acel loc de muncă nu are posibilitatea sau nu vrea să ne ofere ceea ce noi ne dorim și …in loc să închidem raportul de comunicare sau de colaborare, lansând o nouă intenție, noi pierdem vremea așteptând si oferind din atenția si energia noastră fără a primi ceva corespunzător la schimb.

Fiecare dintre noi a avut o situație în care a stat mai mult într-o relație cu o persoană nepotrivită, așteptând ca aceasta să se schimbe, iar acea relație a devenit mai disfuncțională pentru că acel om s-a agățat de atitudinea noastră permisivă, reușind astfel, cu timpul, să sustragă mai mult din energia noastră.

Același tip de exemplu îl putem regăsi si în parcursul nostru profesional, unde am rămas la un loc de muncă mai mult decât trebuia pentru a respecta anumite termene sau reguli profesionale absurde, iar lucrurile au degenerat și au apărut noi conflicte aparent nejustificate. Acela a fost modul universului de a ne comunica că trebuie să plecăm cât mai repede de acolo, fără să mai respectăm regulile societății, care…undeori, nu ne mai sunt  de ajutor.

Eu am întâlnit toate aceste situații și pot spune cu mâna pe inimă că am încercat mai întâi să soluționez din problemele acelei situații și abia apoi m-am gândit să plec și să închei acel capitol, toate aceste decizii târzii fiind în detrimentul meu pentru că am pierdut timp și oportunități care se creaseră special pentru mine.

Cu cât stam mai mult timp într-o astfel de situație, cu atât se fura mai mult din energia noastră, această situație fiind întâlnită destul de des. De aceea, este important să ne cunoaștem poziția și să pretindem de la ceilalți ceea ce noi merităm.

Pentru a fi cât mai corecți cu putință e important să ne răspundem la câteva întrebări:      Ce suntem noi în raport cu celalalt? Exista un raport echitabil? Ce așteptări avem de la el?…. dar mai ales ce așteptări are de la noi? De obicei, persoanele care fură constient promit mai mult decât fac, amână, se razgandesc, se fofilează, nu sunt clari în ceea ce spun, au planuri mari…..etc.

Ne putem proteja prin claritate, cerem lămuriri suplimentare, provocam discuții care deranjează nejustificat, ne retragem gradual si setăm noi intenții. E important să înțelegem că în momentele cheie ale vieții noastre Universul ne este cel mai bun aliat, de aceea este important să învățăm să-i recunoaștem semnalele.

Te invit să citești cărțile lui David Hawkins pentru a înțelege nivelele conștiinței și transcenderea lor !!!!

Îți mulțumesc!

Articolul precedentArta de a ierta
Articolul următorRăspunsurile obiective vs Răspunsurile de conveniență
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.