Despre mine

 

DESPRE MINE

 

Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală).

Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei.

Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !”

Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

Prin munca mea, eu m-am implicat total în domeniul dezvoltării personale, focalizându-mă permanent pe găsirea unor soluții viabile și ușor de aplicat în rezolvarea problemelor personale și sociale ale oamenilor

Eu am început să-mi rescriu rolul după ce, mulți ani,… am trăit cum mi-au spus alții, am executat cum s-a stabilit, deseori fără noimă și sens, am trecut cu vederea diverse până mi s-a luat, am iertat și am suportat unii oameni până mi s-au urcat în cap, dar totul s-a sfârșit cand am decis că – Condiționarea mea s-a terminat! Apoi, cu timpul, mi-am recâștigat controlul și mi-am dezvoltat puterea de creație, doar prin recunoașterea propriilor nevoi, așa…dorințele mele s-au îndeplinit mult mai ușor și mai repede, acest proces fiind facilitat și de eliminarea unor convingeri limitative din copilărie. Datorită acestor tehnici de curățare eu am reușit să reduc semnificativ timpul de manifestare al intențiilor mele, prin menținerea unei stări emoționale preponderent pozitivă, fapt ce a atras atenția celor din jur care au început să-mi ceară ajutorul. Astfel, eu am aplicat și pe alte persoane metodele și tehnicile de curățare a blocajelor, context care a favorizat manifestarea dorințelor lor, dar mai ales a facilitat ridicarea nivelului de conștiință prin extinderea câmpului lor de energie. În acest mod, realizând foarte multe sesiuni de curățare, am observat că anumite blocaje sunt prezente la majoritatea oamenilor, îngreunând astfel îndeplinirea dorințelor, indiferent de munca depusă pentru manifestarea lor. Cel mai des întâlnite sunt blocajele pe abundența financiară, dar și cele referitoare la respectul și iubirea de sine, blocaje care sunt prezente nu doar în convingerile din copilărie, ci și în concluziile despre alte domenii din viața oamenilor, cum ar fi: Divinitate, relații, profesie..etc, fapt ce afectează evoluția lor și…implicit, iubirea de sine. Așadar, pentru a dobândi iubirea de sine, te invit să descoperi și să elimini blocajele care minimalizează iubirea prin condiționare.