Descoperă cum să-ți îndeplinești dorințele, prin dezvoltarea puterii personale și setarea unor intenții specifice

Descoperă cum să-ți deblochezi abundența financiară, prin eliminarea convingerilor limitative.

Ai auzit de cursa șobolanului?

Un șobolan ce aleargă pe o roată ce se învârte încontinuu, fără să ajungă vreodată undeva.

La un moment dat în viață, cei mai mulți dintre noi ajung să se simtă ca într-o cursă.

Studiem și lucrăm 30 de ani ca să ne întreținem, apoi ca să întreținem o familie și la un moment dat ne trezim că nu mai știm altceva decât muncă!

Abia când suntem dependenți, bolnavi, săraci, epuizați și confuzi, ne întrebăm: ”Unde am greșit, doar am făcut tot ce trebuia?!”

Este suficient să avem o singură convingere limitativă – de genul ”Muncă multă, bani puțini” – pentru ca abundența nostră financiară să fie blocată.

Aceasta e problema în cursa șobolanului

Suntem mânați de frici și de griji în loc să urmăm, din CURAJ, ceea ce ne dorim cu adevărat.
 
Dar dacă suntem sinceri, avem o șansă.
Ne putem crea destinul și putem întoarce soarta în favoarea noastră.
Dacă ar fi să alegem cauza principală a suferințelor noastre – dar și a eliberării noastre, cei mai mulți am putea realiza că DECIZIILE NOASTRE au un rol decisiv.
 
Muncești pentru că ai nevoie de bani, cu gândul că într-o zi o să scapi de această corvoadă, dar convingerile noastre limitative ne sabotează, indiferent de eficiența noastră în muncă sau în gestionarea banilor câștigați. 
 
Învață să iei decizii în mod corect, revizuindu-ți trecutul într-un cadru terapeutic, apoi dorințele tale se vor manifesta mult mai repede, pentru că vei știi să-ți creezi viața din iubire.

Această metodă aduce foarte multe beneficii,

DAR NU SE POATE APLICA ÎN ORICE CONTEXT !

Dacă cumva crezi asta acum, doresc să te lămuresc și să înțelegi că este nevoie de o vibrație specială pentru a avea rezultatele așteptate.

Probabil o intuiești deja – această vibrație este cea a iubirii necondiționate, o stare specială pe care orice ființă umană a experimentat-o la un moment dat, nu este greu de atins și nu ține de romantism, este starea de ”A fi”, un fel special de a funcționa în lume, un nivel pe care doar 0,4% din oamenii de pe această planetă o manifestă în mod constant.

Iubirea este în tine, iar în acest context… viața este creată și trăită cu mare drag și pasiune, cu responsabilitate și devoțiune.

Ideea este să poți trăi viața pe care o dorești, să atragi oportunitățiile pentru care ești pregătit și banii pe care îi meriți, să îți asumi ce ține de tine, să lași pe altul unde nu știi prea bine,  să recunoști unde ai greșit și să ceri păreri unde te-ai poticnit – hai că nu este așa de greu să exersezi starea de ”A Fi” – o atitudine de prezență totală care permite restabilirea echilibrului și o poziționare naturală în fața vieții.

Dacă acum simți că vibrezi cu această atitudine a iubirii necondiționate, te invit alături de mine să aprofundezi acest domeniu, fiind ghidat în Universul Conștiinței către destinația ta finală – Sinele tău.

Ce reprezintă cursul și cum se va desfășura

Află Metoda prin care îți poți îndeplini dorințele mult mai ușor, doar prin înțelegerea contextului creației

Te invit într-o călătorie de 5 săptămâni, alături de mine, în care să descoperim împreună ce anume blochează fluxul abundenței financiare pentru a curăța și a dezvolta o atitudine de învingător necesară manifestării vieții pe care ți-o dorești!

Te invit să lucrăm pe o structură clară și precisă – Scala Conștiiinței, elaborată de unul din cei mai mari specialiști ai lumii din domeniul spiritualității, Dr. David Hawkins.

Asta înseamnă să fii dispus să participi la sesiunile săptămânale, de aproximativ 2 ore fiecare, în fiecare zi de joi – de la ora 19:00, când ne vom da întâlnire online, într-un webinar pe platforma zoom.

La fiecare curs live vei primi informații concrete pe care tu vei fi nevoit să le aplici în conduita ta viitoare, pentru a avea rezultate cât mai bune în proiectele tale

Toată această experiență o vom face sub forma de joc. Împărtășim informații, medităm împreună și discutăm contexte și situații de viață care pot fi reparate prin simple recadrări din perspectiva iubirii.

Totul ca să reușești să ajungi la final cu un proces de evoluție asumat, aplicabil în orice situație și la orice nivel, o metodă care te va ajuta să conștientizezi atât blocajele, cât și soluțiile la problemele tale într-un timp mult mai scurt.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Înscriere integrală – 697​ RON doar 397 RON

Înscriere în rate – 2 x 250 RON (a doua rată se achită peste 15 zile) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

În primul rând, eu pot fi pentru tine un ghid în evoluția personală

DESPRE RODICA IANCU

Am încercat multe job-uri, până am înțeles ce mi se potrivește cu adevărat și mai ales care este misiunea vieții mele. 

De 16 ani muncesc ca și consilier în domeniul reintegrării sociale, o meserie care mi-a oferit posibilitatea dezvoltării unor abilități de consiliere de grup și unu la unu, aplicând programe de reintegrare socială dezvoltate de  specialiști din întreaga lume. Însă adevărata revelație a venit în urmă cu 6 ani, când am descoperit life coaching-ul și terapia theta healing. Ambele metode se potriveau perfect  cu personalitatea mea și cu trecutul meu profesional care constituia o bază de plecare pentru terapiile noi învățate și aplicate ulterior în sute de sesiuni, unu la unu, cu persoane din toată lumea.

Pe parcursul timpului am dezvoltat propriile metode și tehnici menite să ajute omul în profunzime, oferindu-i totodată posibilitatea asumării propriei evoluții, prin înțelegerea mecanismului ”creației la voință”, un sistem ce se bazează pe ”Harta conștiinței” elaborată de Dr. David Hawkins.

În toți acești ani, pregătirea mea profesională a fost una constantă…și fiecare specializare adăugată în palmaresul meu profesional, (cursuri de bioenergie, hipnoză eriksoniană, regresii în alte vieți, neuroștiință, eliberare emoțională…etc) au determinat o dezvoltare a clarității și a intuiției,  calități excepționale necesare în identificarea și eliminarea convingerilor limitative, obstacole care stau în calea dezvoltării personale a oamenilor.    

Ce BENEFICII obții de pe urma acestui curs

Iata cele mai importante beneficii pe care le vei dobândi în urma participării la acest curs

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul cursului

 • Vei afla ce este Câmpul Conștiinței dintr-o perspectivă teoretică și practică, prin exersarea unor metode și instrumente specifice terapiei theta healing
 • Vei afla care este nivelul tău de conștiință și ce este necesar pentru a-l ridica
 • Vei afla cum să-ți creezi propria viață din starea de ”a fi”, prin accesarea fluxului abundenței
 • Vei afla metode simple și eficiente despre cum să-ți identifici blocajele care te împiedică să trăiești viața pe care ți-o dorești
 • Vei beneficia de susținerea grupului și a unui terapeut cu experiență pentru a-ți dezvolta puterea personală, a fi mai sigur pe tine și mai eficient în tot ceea ce faci
 • Vei atrage mai multe oportunități în viața ta pentru că vei știi să lansezi intenții și să acționezi inspirat, în vederea creșterii veniturilor anuale gradual

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului


Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la dorința ta

Pentru dezvoltarea abundenței financiare:

Această etapă este esențială ca să înțelegi cum funcționează câmpul conștiinței. Vei afla nivelul de conștiință la care te aflii în prezent, motivația, emoția dominantă și potențialul tău manifest. Pentru a avea cât mai multă claritate în acest proces de evaluare… vom explora împreună scala conștiinței, principalele porți și ce anume determină evoluția sau involuția în conștiință – virtuți, ispite și tentații. De asemenea, vom explora relația pe care tu o ai cu banii, convingerile tale despre bani și felul în care tu îți gestionezi bani (dacă ai datorii, dacă ai economii, te stresezi mult pentru bani sau îți vin ușor și îi cheltui repede). Vom discuta despre cele patru tipologii umane stabilite de specialiștii în ceea ce privește comportamentul uman în raport cu banii și vom stabili cărei tipologii îi aparți și cum poți îmbunătății relația ta cu banii, în vederea multiplicării lor. 

Se explorează fenomenul proiecției și al oglinzii…pentru a identifica cât mai corect convingerile limitative care ne-au afectat manifestarea dorințelor noastre. De asemenea, se discută despre familia interioară și dialogul interior…pentru a afla care au fost convingerile despre bani ale părinților nostri și cum ne afectează accestea în prezent. Exersăm starea de observator și ne reconturăm personalitatea, prin afirmarea preferințelor în energia iubirii necondiționate. Identificăm și recadrăm convingerile defectuoase despre bani, înlocuindu-le cu idei forță care să deblocheze abundența financiară. Setăm intenții specifice menite să crească  veniturile anuale cu aproximativ 30 %.

În această sesiune vom discuta despre importanța deciziei în procesul motivational și felul în care aceasta poate fi structurată prin negații și apoi prin afirmații pozitive. Vom explora deciziile părinților din perioada copilăriei și propriile noastre decizii din momentele importante ale vieții. Vom explora convingerile despre abundență ale comunității în care am trăit  în perioada copilăriei, pentru a identifica modalitatea în care acestea ne-au afectat mentalitatea generală despre bani. De asemenea, ne vom explora preferințele financiare, materiale și profesionale.

În această sesiune vom discuta despre abundență la modul general, aducând în discuție toate tipurile de abundență și vom clarifica noțiunea de abundență financiară pentru a putea formula intențiile într-un mod cât mai specific. Vom discuta despre ceeea ce reprezintă intenția în procesul creației conștiente, despre felul cum se setează și se lansează intenția într-un contextul favorabil:

 1. Nevoia – noțiune și exemple
 2.  Obiectivul – noțiune și exemple
 3.  Emoția elevată – noțiune și exemple   

 Acțiunea inspirată – așteptarea momentului și contextului potrivit. Greșeala pe care o face majoritatea oamenilor este de a-și face un plan de acțiune și de a se pune pe treabă imediat, fără să lanseze intenții în câmpul conștiinței, considerând că trebuie să caute niște oportunități și să se zbată pentru ele. Adevărul este că, atunci când lansăm corect intenții, oportunitățile potrivite vin către noi și tot ce trebuie să facem este să înțelegem semnele sau semnalele universului și să le urmăm.

Înțețegerea noțiunii de ADEVĂR, ca realitate a Fluxului….și importanța acordării vibrației personale la acest context pentru a obține suportul Universului. Vom exemplifica situații despre  cum intrăm în flux și ce anume ne scoate din flux (ex – asocierea cu oameni mincinoși care ne blochează, intențiile ascunse, lipsa integrității, hiperprotectivitatea…etc). 

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest curs

Meditații ghidate

Am pregătit pentru tine unul dintre cele mai eficiente bonusuri pe care le pot oferi. Pe parcursul celor 5 săptămâni îți voi oferi 5 meditații theta healing care te vor ajuta să identifici convingerile limitative chiar la momentul la care au fost plasate în subconștientul tău, în vederea eliminării și înlocuirii lor.

Sesiune unu la unu

Pentru a stabili încotro să te îndrepți, trebuie să știi unde ești. De aceea, îți voi oferii o minisesiune privată on line, prin care vei fi evaluat energetic pentru a afla nivelul de conștiință actual în vederea construirii unui plan de evoluție spirituală personalizat.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 697​ RON doar 397 RON

Înscriere în rate – 2 x 250 RON (a doua rată se achită peste 15 zile) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Garanție

Acest curs este transformațional, este procesul de dezvoltare pe care eu  l-am parcurs și mai apoi l-am aplicat și la alte persoane care au avut rezultate minunate. Pentru că am atât de multă încredere în această metodă, eu sunt convinsă că și tu vei avea rezultate pozitive.

Totuși, dacă ai fost prezent la primele 2 sesiuni online, ai aplicat exercițiile și ai constatat că acest curs nu ți se potrivește și nu mai vrei să-l continui, eu îți ofer garanția sumei plătite.

 

Ce pierzi daca nu te înscrii la curs

 • Meditații ghidate  care te vor ajuta în identificarea și eliminarea convingerilor limitative
 • Șansa de a-ți dezvolta abundența financiară, prin înțelegerea jocului banilor din perspectiva creației.
 • Șansa de a te conecta cu Sinele Superior, prin înțelegerea limbajului semnelor.
 • Șansa de a-ți descoperi vocația și de a-ți conștientiza misiunea personală, prin înțelegerea nivelului de conștiință la care te aflii.
 • Șansa de a evolua spiritual într-un mod autentic, pornind de la situația ta de viață actuală către următorul pas corect.
 • Șansa de a face parte dintr-un grup de suport ce se confruntă cu aceleași provocări ca ale tale.

Testimoniale

 

 1.  S.D. – ”Mă numesc Sabina și sunt , am fost și voi fi unul dintre clienții Rodicăi, care se bucura de prezența și de dibăcia cu care ea reușeste să îți arate cu claritate unde propria ta viată se încâlcește. Am cunoscut-o pe Rodica în primavara anului 2016, atunci când împreuna am participat la Workshop – ul Dr.Joe Dispenza. După câteva sesiuni de coaching, pe care le-am făcut împreuna, am descoperit de ce viața mea urma ,unul la unu , pattern-ul propriilor mei părinti, ce anume moșteneam de la ei,  ce anume mă împiedica în procesul meu de dezvoltare. De la ea am învățat despre propria-mi femeie interioara și despre propri-ul bărbat interior – pe care îi creșteam , în secret, cu ceea ce am învațat de la familia mea sau arborele meu genealogic….Multumesc mult Rodica!……Îți sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce ai făcut pentru mine!”
 2.  D.H. – ”Iți multumesc pentru că ai aparut în viața mea și că m-ai ajutat sa inteleg cate ceva despre mine. Am urmarit o emisiune la 6TV, apoi  am cautat pe youtube și FB postarile tale, apoi m-am abonat pe email. Am exersat crearea intențiilor (din mesajele tale anterioare) și transformarea negațiilor în afirmații. Aveam idee despre asta, însă atunci când doream ceva, începeam să mă adresez universului cu negații, fără să știu că există posibilitatea transformarii lor în afirmații. De aceea trimiteam mesaje ambigue universului și nu primeam ceea ce doream. Cu exercitiile tale am mai făcut un pas în dezvoltarea mea persoanală…. și deja mă simt mai bine.
 3. 2. R.C. – ”Îți multumesc pentru ceea ce împărtașești cu noi, oamenii de rând… care vrem să creștem frumos, să fim mai buni cu fiecare zi, să mai remediem câte ceva ce am dereglat cu alegerile făcute în trecut și să materializăm gânduri frumoase. Numele meu este Roxana… mereu m-am mândrit cu el. Pentru mine semnifică o rază… pe care, din pacate, uneori nu am lăsat-o să stalucească la adevarata ei capacitate. Dar îmi doresc ca nimic pe lumea asta să nu mă mai determine să o țin în umbră. Știu că totul depinde de mine… de aceea lucrez cu mine……..Multumesc!”

Hai sa recapitulam ce anume primesti

 • Participi la 5 cursuri LIVE de aproximativ 2 ore în care înveți despre cum să accesezi fluxul abundenței financiare
 • Aflii care este potențialul tău creator, prin măsurarea nivelului de conștiință .
 • Vei învăța cum să-ți dezvolți potențialul creator prin exerciții specifice nivelului tău de înțelegere, iar eu voi fi alături de tine în tot acest proces de dezvoltare a puterii personale
 • Acces la grupul de facebook și la un grup de suport alături de care vei schimba opinii despre câmpul conștiinței și accesul la fluxul abundenței
 • Înțelegerea propriei misiuni de viață, prin descoperirea vocației.
 • Conștientizarea familiei interioare și a dialogului interior, un proces necesar în identificare și eliminarea convingerilor limitative
 • Reconectarea cu Sinele Superior prin înțelegerea semnelor și a limbajului simbolic

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 697​ RON doar 397 RON

Înscriere în rate – 2 x 250 RON (a doua rată se achită peste 15 zile) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.

 • Telefon: (+4) 0721 209 504
 • Orar: 16:00 - 20:00
 • contact@rodicaiancu.ro