Conectarea cu Sinele Superior

0
1088

Pentru a crea un raport corect cu Sinele nostru superior… , este necesar să aflăm ce este acesta. Întradevăr sunt multe teorii care-l definesc, care mai de care mai abstracte și mai spirituale, prin terminologie, teorii care ne pot apropia sau îndepărta de la el, în funcție de nivelul nostru de percepție. Însă eu cred că Sinele Superior este sufletul nostru întreg și divin. Asta nu înseamnă că noi nu suntem întregi, dar e important să înțelegem că doar o parte din acest suflet s-a întrupat, iar cea mai mare parte se află în alte sfere superioare de unde ne ghidează și ne îndrumă permanent. Ca să înțelegem mai bine, Sinele nostru Superior este potențialul nostru divin nemanifest care este întotdeauna disponibil, dar nu foarte ușor de accesat sau de recepționat.
Aceasta înseamnă că Sinele nostru comunică întotdeauna cu noi, dar noi rareori îl auzim dacă nu înțelegem exact modalitatea prin care Sinele nostru se exprimă. De aceea este nevoie de practică spirituală, pentru a comunica ușor cu Sinele nostru, în ambele sensuri.

Exercițiu: Te invit să inițiezi un dialog interior cu Sinele tău Divin, apoi să identifici modalitatea prin care acesta ți-a răspuns!

Articolul precedentIdentificarea nevoilor
Articolul următorconexiunea în interes
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.