Așteptările pozitive vs. Lipsa așteptărilor

0
591

Lipsa așteptărilor, ca atitudine de adaptare la lipsuri, taie conexiunea cu sinele superior și hrănește neîncrederea în sine si in ceilalți. Aceasta vine ca o concluzie în urma unor dezamăgiri repetate, concluzie care întărește comportamentul dezadaptip ce conduce la izolare si separare.
Asteptarile pozitive sunt semnale pozitive, provenite de la sinele superior, care ne hrănesc energetic intențiile, grăbind procesul manifestării fizice, întrucât focalizarea energiei crește exponențial pe principiul tiparului repetitiv devenit automatism. Practic, ne retragem atenția și intentia de la acele persoane care ne.au dezamăgit și insistăm în procesul creației sau al acțiunii pe acele aspecte sau persoane de la care avem așteptări pozitive, pentru a manifesta mai usor si mai repede ceea ce ne propunem. Așteptările pozitive se dezvolta cu timpul prin sinceritate și apartenență la un grup sau un proiect comun.

Articolul următorAbundența este în noi
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.