Abundența este în noi

0
811

Bine te-am găsit suflet drag, astăzi vreau să-ți vorbesc despre resursele de care dispunem atunci când ne conectăm la Sinele nostru și știm să ne echilibrăm din interior.

Periodic noi ne confruntăm cu situații care ne pot limita fizic, psihic sau financiar, însă acest fapt nu trebuie să fie un motiv de panică și demoralizare. Fie că vorbim de calamități naturale sau de crize economice, oamenii au provocările lor pe care trebuie să le depășească sau la care trebuie să se adapteze, însă, întotdeuna, au fost și oameni care au știut să treacă peste aceste situații dificile fără să fie afectați. Nu mă refer aici la acei oameni care dispun de averi, funcții sau superputeri, pentru că situațiile negative nu discriminează pe nimeni, nu au criterii de selecție și vin când nu te aștepți, prin urmare nu te poți pregăti pentru ele. Mă refer aici la acei oameni care știu să se iubească necondiționat pentru că au încredere în Univers, și ei știu că indiferent de situație sunt susținuți.
Așadar, orice context limitativ este menit să reducă aroganța egoului, nu bucuriile sufletului.
Creati-vă viața cu entuziasm, faceți pașii concreți către bucuria vieții și veți vedea că toate se reglează de la sine, trebuie doar să stabilim aici și acum ce este mai bine pentru fiecare dintre noi… să depășim această situație.
Și nu uita că Iubirea necondiționată este soluția la orice context negativ, pentru că este o atitudine armonioasă și poate anihila orice nebuloasă, așa că stabilește în mod concret ce acțiune imediată poți să faci chiar acum pentru a-ți oferi ție ceva ce ai nevoie, ce te bucură și îți poate trezi sufletul, doar așa îți arăți ție cât de mult te iubești, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, doar cu încrederea că vei primi resursele necesare.

Articolul precedentIdentificarea nevoilor
Articolul următorconexiunea în interes
Eu sunt Rodica Iancu, life coach, terapeut theta healing și am o practică de peste 16 ani în consiliere individuală și de grup, coaching și terapii alternative (theta healing, regresii în alte vieți, consiliere spirituală). Datorită muncii mele în domeniul spiritual, am dezvoltat mai multe instrumente și metode de creștere a nivelului de conștiință, fapt care ajută la dezvoltarea puterii de creație și la restabilirea echilibrului și armoniei. Deși eu am lucrat în mai multe domenii, având job-uri multiple, au trecut mulți ani până să realizez faptul că încercam tot timpul să satisfac nevoile altora și să îndeplinesc dorințele lor, muncind foarte mult într-o direcție greșită pentru mine, o direcție impusă de alții. Aceeași situație se întâmpla și pe plan personal, unde lăsam tot timpul de la mine ” Ca să fie bine !” Cred că se regăsesc mulți oameni în această schemă, unde senzația principală este că – cu cât rezolvi mai multe probleme cu atât apar mai multe, iar asta se întâmplă deoarece controlul este la altcineva, fiind setați din copilărie să ne focalizăm pe nevoile altora, renunțând la ale noastre, doar din dorința de a ajuta sau de a asculta. Doar că povestea se poate rescrie,… ușor, ușor, învățând cum este să-ți stabilești propriul rol, cel care cu adevărat ți se potrivește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.